2012-06-21 07:23:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - egysíkúan étkezik

Napi horoszkóp június 21.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Azok a Kosok, akik eddig magányosak voltak, most igazán komolyan fontolóra vehetik a házasodás lehetőségét. Azok pedig, akik már házasok, kapcsolatukba valami egészen új színt és érzelmeket képesek vinni. Az utazás vágya kigyúl.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az egész napja az érzelmi játékok, a belső gondok, a másik iránti odaadás és megbecsülés körül forog. Ön általában nem az az ember, aki elolvad az érzések tengerében. Ma erőt és késztetést érez magában, hogy kimutassa, amit érez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Fontos pontra érkezik az önértékelésében. Végre elhiszi, hogy az a terület, ahol ténykedik, önnek való és képes is eredményeket elérni benne. Érdemes keresnie a szabad levegőn való foglalatosságokat. Védekezzen az erős naptól!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Készüljön igen jó napra! Sok feladat várja, de ezek egyike sem minősül „favágásnak”. Minden munka igényli az ön szépérzékét, stílusát, arányérzékét. Akár még egészen új dolgokat is előállíthat, vagy bemutathat, amivel sikeres lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Társkapcsolatában fontos periódushoz érkezik. Korábban talán voltak pillanatok, amikor nem egészen értették meg egymást. A mai napon azonban szinte hihetetlen az összhang ön és a társa között. Élvezze ki minden percét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szinte ok nélkül csattan fel: úgy látszik, túlságosan forrpontra ér valami önben a mai napon. Talán sokáig elnyomott egy panaszt, egy érzést. Nem baj, adja ki a gőzt. S ha aztán megbánja, ne habozzon bocsánatot kérni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyi leterheltség most már türelmetlenné teszi, ám hamar elvonul a vihar, és eljön a kedvező pillanat, amikor valamennyi gondjára végre pontot tehet. Ha máshogy nem azzal, hogy végre kikéri a szabadságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap elhozhatja önnek is a lelki megtisztulás nagy pillanatát. Nemcsak lelkileg, de testileg is ideje lenne azonban a megtisztulásnak. Az újhold ideje jó alkalmat ad egy esetleges léböjtkúrára, legalábbis mértékletesebb étkezésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Most már igazán itt az ideje annak, hogy – ha eddig nem tette volna –minden figyelmét önmagára, a saját egészsége megőrzésére fordítsa. Uralkodó bolygója a Vénusszal áll együtt – jó nap lehet ez a szépülésre, kozmetikázásra is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Otthon és a munkahelyén is rendben mennek a dolgok, legfeljebb csak a pluszmunkákból sok egy kicsit. Tanuljon meg nemet mondani, hogy idejét, energiáját ne forgácsolja szét. A mai napon teremtsen időt a pihenésre, kikapcsolódásra is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Gondolja át, milyen jót tenne önnek egy rövidebb külföldi út! Eltávolodva a napi rutintól, háztáji gondoktól: sok mindent más szemmel látna így. Olyan országot válasszon, ahol a kulináris élvezeteknek is hódolhat kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Általában egysíkúan étkezik, s ezt bizony megsínyli még az ön szervezete is. Talán már nem olyan hamvas és életerős, mint gondolta. Most a nyár jó alkalmat kínál önnek arra, hogy változtasson rossz szokásain. Egyen több zöldet, pirosat!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: